Čontofalský nepomôže Slavii v jesennej časti Gambrinus ligy

NETKY.SK • 15 Október 2013, 14:07 • 2 min
Čontofalský nepomôže Slavii v jesennej časti Gambrinus ligy

PRAHA - Zranený futbalový brankár českej Slavie Praha Kamil Čontofalský bude pauzovať minimálne do konca jesennej časti najvyššej súťaže Gambrinus ligy. Informovala o tom oficiálna internetová stránka pražského klubu.

slovakia

left justify in out

Skúsený 35-ročný gólman si privodil zdravotnú indispozíciu hneď po úvodnom kole nového ročníka, keď si pri práci v záhrade spôsobil tržnú ranu na lýtku. Pôvodne mal chýbať "zošívaným" dva týždne. "Nachádzam sa vo fáze, keď sa stav konečne lepší. Nohu som si totiž zranil na dvakrát. To druhé zranenie bolo ešte horšie. Po tom prvom som začal príliš skoro, teraz nemá cenu to uponáhľať. Každým dňom je to čoraz lepšie a myslím si, že by som mohol byť fit do konca jesennej časti sezóny," povedal pre slavia.cz Čontofalský.

Slavia neprežíva práve vydarený ročník, po desiatich kolách jej patrí predposledná pätnásta pozícia. Tri body sa jej podarilo získať iba v dvoch stretnutiach. V klube už prišlo aj k zmene trénera, Michala Petrouša nahradil po 8. kole Miroslav Koubek. "Je omnoho ťažšie sledovať zápasy z tribúny alebo televízie, na ihrisku môže človek niečo zmeniť, niečo urobiť. Zvonku je to pre každého slavistu strašné. Verím, že zmenou trénera i príchodom niektorých hráčov to bude lepšie. Cítiť to už na hernom prejave, zvyšok musí už byť len otázkou času," dodal košický rodák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies