Ďalšia tínedžerská bitka! Útočníčka svoje konanie obhajovala slovami, že napadnutá si to zaslúžila

NETKY.SK • 2 Február 2022, 10:14 • 2 min
Ďalšia tínedžerská bitka! Útočníčka svoje konanie obhajovala slovami, že napadnutá si to zaslúžila

Zdá sa, že bitka v Miloslavove nie je pre tínedžerov žiadnym varovným príkladom. V malej dedinke Prestavlky pri Žiari nad Hronom sa odohrala bitka pred tamojším pohostinstvom.

slovakia

left justify in out

Nový Čas má k dispozícii video, kde 16-ročné dievča, Radka, bije o rok mladšie dievča, Sabrinu. Kamaráti si celú botku natáčali na telefón a čo je horšie, kamarátku v jej konaní povzbudzovali. Tínedžerka svoje konanie odôvodnila tým, že napadnutá Sabrina si to zaslúžila. Starosta obce Ján Abrahám je zhrozený. Vecou sa aktuálne zaoberá polícia. 

 

img

 

„Polícia aktuálne objasňuje prípad v okrese Žiar nad Hronom, kde došlo k fyzickej potýčke medzi dvomi dievčatami. Zdanlivo situácia, ktorá sa v bežnom živote a rozdielnosti názorov vyskytnúť môže. Zarážajúce na tom ale je, že incident sa odobral pred zrakmi viacerých mladých ľudí, ktorí si to doslova užívali. Pästná výmena  či kopance určite nepatria do repertoáru, akým by sa mali prezentovať mladé dievčatá. Čomu ale naozaj nerozumieme je, že sa na tom skupinka “kamarátov” dobre zabávala. Prečo nezasiahli, ale mali potrebu natočiť video, ktoré sa teraz stalo neželaným “hitom” internetu? Zrejme ich za túto “reklamu pochvália aj rodičia…" Ihneď, ako sa na políciu dostalo video, ktoré zachytáva bitku tínedžeriek, začala polícia konať. Bezodkladne boli do preverovania obsahu videa zapojené príslušné útvary polície z okresu Žiar nad Hronom," informovala polícia. 


Podľa polície začala okamžite prebiehať operatívna činnosť, za účelom zistenia všetkých podrobností vedúcich k stotožneniu osôb, ako aj k objasneniu okolností, za ktorých v daný večer k incidentu došlo. V krátkom čase sa podarilo osoby z videa stotožniť a už počas včerajšieho popoludnia začali na polícii prvé výsluchy.


„Nateraz bližšie informácie verejnosti poskytnuté zo strany polície nebudú. Kolegovia, ktorí na prípade pracujú, potrebujú čas a priestor na to, aby riadne preverili všetky okolnosti udalosti," dodala polícia.

 

Možno vás zaujme: Aký trest čaká agresívnych tínedžerov z Miloslavova? Rodinu dievčaťa zastupuje Kočnerov právnik



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies