Poplach na letisku v Prahe, žena chcela odpáliť bombu!

NETKY.SK • 16 Apríl 2019, 11:17 • 2 min
Poplach na letisku v Prahe, žena chcela odpáliť bombu!

PRAHA - Dnes dopoludnia museli na Letisku Václava Havla v Prahe evakuovať terminál 2, pretože istá žena sa vyhrážala odpálením bomby.

slovakia

left justify in out

V blízkosti druhého terminálu sa na pražskom letisku odohral prekvapivý incident. Približne o pol desiatej sa istá žena v hale začala vyhrážať, že odpáli bombu. Polícia podozrivú batožinu zadržala a preskúmala.

 

img


"Odletovú halu preventívne evakuovali, keďže jedna z cestujúcich sa vyhrážala výbušným zariadením. Cestujúcu okamžite zaistila Polícia ČR. Polícia tiež riadila celý proces evakuácie a zabezpečenia priestoru," povedal pre Novinky.cz hovorca letiska Roman Pacvoň.


Policajná hovorkyňa Eva Kropáčová doposiaľ potvrdila len to, že halu skutočne evakuovali a zadržali predmetnú batožinu. "Jej obsah teraz skúma pyrotechnik. Obmedzili aj letovú prevádzku," povedala. Viac polícia zatiaľ komentovať nechcela.

 

img

 

Prevádzka na letisku bola obmedzená približne pol hodinu, evakuovaných boli desiatky ľudí, tí sa následne mohli do haly vrátiť. Niekoľko letov však bolo kvôli tomuto incidentu bolo preložených.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies