Conte nateraz s Balotellim nepočíta, ale palicu nad ním neláme

NETKY.SK • 6 Október 2014, 18:10 • 2 min
Conte nateraz s Balotellim nepočíta, ale palicu nad ním neláme

RÍM - Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Antonio Conte vyhlásil, že hoci nenominoval Maria Balotelliho na najbližšie dva kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá Európy 2016, neznamená to, že s ním do budúcna nepočíta.

slovakia

left justify in out

Balotelliho ostro kritizovali za výkony na majstrovstvách sveta v Brazílii a nevyšiel mu ani úvod klubovej sezóny. Podľa Conteho potrebuje hviezdny útočník viac času na adaptáciu po prestupe z AC Miláno do Liverpoolu. "Balotelli sa vydal na novú cestu a nemá to jednoduché. Potrebuje určitý čas kým si zvykne. Teraz som ho nenominoval, ale neznamená to, že som ho definitívne vyradil z tímu. Jeho výkony budem sledovať, tak ako aj výkony ďalších legionárov," povedal Conte reportérom počas tréningového kempu pri Florencii.

 

Namiesto Balotelliho nominoval Conte útočníka Southamptonu Graziana Pelleho, ktorý sa v 29 rokoch dočkal prvej reprezentačnej pozvánky. Pelle strelil v úvodných ôsmich kolách Premier League päť gólov, predtým žiaril v drese Feyenoordu. "Pelle si nomináciu jednoznačne zaslúžil. V dvoch sezónach vo Feyenoorde strelil 50 gólov a teraz dokazuje svoje kvality aj v Anglicku," povedal Conte.

 

Taliani privítajú v piatok doma Azerbajdžan a v pondelok sa predstavia na pôde Malty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies