Bryan Adams vystúpi 17. decembra v Bratislave

NETKY.SK • 23 Marec 2023, 17:30 • 2 min
Bryan Adams vystúpi 17. decembra v Bratislave

BRATISLAVA - Kanadský spevák Bryan Adams je už druhý rok na celosvetovom turné So Happy It Hurts, s ktorým tento rok zavíta nielen do USA, Japonska, Singapuru, Thajska, Malajzie či Filipín, ale aj k nám na Slovensko. S koncertným programom sa predstaví v nedeľu 17. decembra v Tipos Aréne bratislavského zimného štadióna Ondreja Nepelu. Informoval o tom PR manažér Ján Kakaščík.

slovakia

left justify in out

Bryan Adams má povesť jedného z najvzrušujúcejších "live" hudobníkov na svete. Jeho energický spev a prítomnosť na pódiu sú osvedčenou zábavou už viac ako 40 rokov. Hranie po pandemickej vynútenej pauze si očividne užíva a tento rok v decembri sa o tom môže presvedčiť aj slovenské publikum. Rodák z kanadského Kingstonu má na svojom konte 15 štúdiových albumov, najnovší So Happy It Hurts z marca 2022 bol nominovaný na cenu Grammy.

 

V marci 2022 bol vydaný aj album Pretty Woman – The Musical, ktorého Adams je spoluautorom aj producentom. Bryan Guy Adams je spevák, skladateľ, gitarista, ale aj vášnivý fotograf a jeden z najpredávanejších spevákov všetkých čias. Nezabudnuteľné hity (Everything i Do) I Do It for You, známy z filmu Robin Hood, Heaven, Run to you, Please forgive me, Somebody či Summer of 69 nechýbajú ani na jeho aktuálnom turné So Happy It Hurts. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona