Čo sa deje s bývalou hviezdou filmov Jackass Bamom Margerom?

NETKY.SK • 25 Apríl 2023, 13:45 • 2 min
Čo sa deje s bývalou hviezdou filmov Jackass Bamom Margerom?

Bam Margera - niekdajšia hviezda amerických potrhlých filmov Jackass - má už dlhodobo problémy s drogami a alkoholom. V poslednom natočenom pokračovaní Jackass Forever z minulého roka už ani nebol vôbec obsadený.

slovakia

left justify in out

Meno Bam Margera sa už dlhšiu dobu objavuje na titulných stranách rôznych médií. Jeho priatelia sa mu snažia pomôcť, zatiaľ čo jeho znepokojujúce správanie pokračuje. Dokonca mu zorganizovali aj intervenciu v jeho prospech, pri ktorej sa mu snažili dohovoriť, no očividne to nezabralo.

 

Podľa bulvárneho spravodajského portálu TMZ pár Bamových dlhoročných priateľov zorganizovalo intervenciu ešte začiatkom tohto mesiaca, keď bol v San Diegu, hneď po jeho zatknutí v L.A. za poburovanie verejnosti v podnapitom stave. Kamaráti mu pri intervencii údajne povedali, že ho milujú a majú o neho strach, a chcú mu pomôcť dostať ho naspäť na ,,odvykačku".

 

img

Bam Margera počas niekoľkých rokov

 


Bam bol najprv otvorený k ,,návratu do normálu", ale nakoniec to celé pokazilo pár faktorov. Pre začiatok, citujúc zdroje TMZ, Bamova súčasná priateľka nebola príliš nadšená s nápadom, aby odišiel na liečbu, pretože by nemala kde bývať. Po ďalšie, táto, Bamova v súčasnosti už odcudzená manželka Nikki Boyd, bola zavolaná na intervenciu a dala jasne najavo, že je ochotná vpustiť ho späť do svojho života a do života ich syna Phoenixa, pod podmienkou, že Bam bude viesť normálny život. Podľa zdrojov TMZ sa pri intervencii Bamova priateľka Nikki veľmi rozrušila a všetkých vyhodila.

 

img

Bam Margera s priateľkou Nikki a ich synom Phoenixom v roku 2022 v Disneylande

 

Neúspešná intervencia sa skončila krátko po tom, čo internet zahltilo video, ako Bam kričí na Nikki, keď jedla aj so synom Phoenixom v reštaurácii v Burbanku. Tento emočný skrat údajne nastal len niekoľko minút predtým, ako bol Bam zatknutý kvôli výtržnostiam spojenými s opitosťou.

 

video z portálu TMZ, kde Bam kričí na svoju priateľku Nikki počas obedu v reštaurácii

 

Bývalá hviezda filmov Jackass, ktorá bola roky na odvykačke kvôli problémom so závislosťou a užívaním drog, má viac právnych problémov, tentoraz na druhej strane krajiny. Pensylvánska štátna polícia oznámila, že Bam sa pohádal so svojou rodinou a potom utiekol do kamsi do lesa. Následne na to polícia naňho vydala zatykač.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies