Elektrokolobežka so sedadlom AERIUM H800: Ekologický dopravný prostriedok (nielen) pre uvedomelých spotrebiteľov

NETKY.SK • 26 Máj 2023, 13:00 • 2 min
Elektrokolobežka so sedadlom AERIUM H800: Ekologický dopravný prostriedok (nielen) pre uvedomelých spotrebiteľov

Premýšľate nad tým, aká elektrokolobežka vás spoľahlivo prevezie aj na väčšiu vzdialenosť? Hľadáte taký model, s ktorým si počas jazdy užijete aj pohodlie? Potom je tu pre vás terénna elektrokolobežka AERIUM H800, čo vaše potreby dokonale uspokojí.

slovakia

left justify in out

Praktická a pohodlná elektrokolobežka so sedadlom AERIUM H800

Pokiaľ patríte medzi nerozhodné duše, zrejme si pri výbere elektrokolobežky robíte zoznam všetkých pre a proti. Elektrokolobežka AERIUM H800 bude rozhodne spĺňať všetky pre v oblasti praktickosti. Je vybavená jednoduchým stojanom, takže ju môžete ľahko postaviť na akomkoľvek rovnom povrchu.

 

Oceňujeme taktiež nenápadné, ale pomerne výkonné svietidlo nad predným kolesom, čo spoľahlivo osvetlí vašu cestu aj počas jazdy za tmy. Tu nemôžeme zabudnúť ani na LCD displej, ktorý zobrazuje stav batérie a rýchlosť jazdy. Ani v oblasti pohodlia nezaostáva. Veľkým plusom tohto modelu je sedadlo s nastaviteľnou výškou. To ide ruka v ruke aj s nastaviteľnými riadidlami – vaša výška vám tak nebude brániť v komfortnej jazde. Báť sa nemusíte ani plošiny na státie – je ošetrená protišmykovou vrstvou, vďaka čomu vám nehrozí neočakávané pošmyknutie.

 

Ideálna elektrokolobežka do terénu

Terénna elektrokolobežka AERIUM H800 je skvelým “parťákom” na jazdu po nerovnom povrchu, keďže má kvalitné predné a zadné tlmiče. Bezpečnosť počas jazdy navyše zaručujú kotúčové brzdy, ktoré sú taktiež na oboch kolesách. Vlastnosti spomínaných kolies taktiež rozhodne stoja za zmienku. Majú upravený protišmykový povrch a nie sú nafukovacie, v členitom teréne tak odpadá strach z defektu. A pokiaľ je pre vás dôležitý aj ich rozmer, určite vás poteší, že nejde o žiadne drobné kolieska, ale pomerne masívne 10-palcové kolesá. Môžeme teda povedať, že je to rozhodne jedna z najlepších terénnych elektrokolobežiek na trhu, čo sa týka užívateľskej prívetivosti.

 

img

 

Aká výkonná je terénna elektrokolobežka so sedadlom? Prekvapí vás!

Je zrejmé, že čím náročnejší je terén, tým kratšia je výdrž elektrokolobežky. Veľký vplyv na dojazd má taktiež vaša váha. Táto elektrokolobežka do terénu je však veľmi dobre vybavená, a aj napriek sťaženým podmienkam vás dokáže zaviesť pekne ďaleko. Pokiaľ sa v rámci vašich ciest stretnete s väčším stúpaním, elektrokolobežku možno využiť aj v stoji ako klasickú kolobežku. Stačí zdvihnúť riadidlá a občasným odrážaním pomáhať elektromotoru.

 

AERIUM H800 disponuje 800 W motorom, ktorým sa rozhodne nemôžu pýšiť všetky elektrokolobežky. Stroj môže prejsť až 60 km na jedno nabitie, záleží však na váhe vodiča a využitej rýchlosti. To je rozhodne úctyhodné číslo. A na plné nabitie nemusíte čakať tak dlho, lítiová batéria sa nabije na maximum približne za 8 hodín. Zatiaľ sme nespomenuli maximálnu možnú rýchlosť. Aj tá hovorí v prospech tohto modelu. Dokáže totiž ísť rýchlosťou až 40 km za hodinu, čím ďaleko prevyšuje klasické mestské modely, ktoré najčastejšie zvládnu vyvinúť rýchlosť maximálne 25 km/h. Terénna elektrokolobežka zaujme taktiež nosnosťou – unesie až 150 kg.

 

img

 

Príjemný vzhľad

Hoci nejde o klasický štíhly model, jeho dizajn je veľmi premyslený. Čierne prevedenie dodáva modelu príjemný neutrálny vzhľad, ktorý je ozvláštnený striebornými a červenými detailmi. Praktické a funkčné prvky sú do dizajnu šikovne zakomponované, nepôsobia tak rušivým dojmom. Elektrokolobežka AERIUM H800 sa môže zdať ako mohutná, a teda aj ťažká, ale rám kolobežky je vyrobený z hliníkovej zliatiny, čo je pomerne ľahký, napriek tomu však odolný materiál. Vďaka tomu kolobežka váži len 25 kilogramov.

 

AERIUM H800 v ponuke Aerium.sk

Pri spočítaní pozitívnych vlastností tejto kolobežky vám zrejme napadá posledná veľmi dôležitá otázka. Kde ju zoženieme za najlepšiu cenu? Aj na to máme odpoveď – nájdete ju v e-shope Aerium.sk, ktorý má v ponuke aj ďalšie zaujímavé modely. Spoľahnúť sa tu môžete nielen na výhodné ceny, ale aj na kvalitnú technickú podporu, dobrú dostupnosť náhradných dielov a zákaznícky servis, ktorý vám odpovie na všetky otázky.

 

Na kolobežku AERIUM H800 sa, samozrejme, vzťahuje záručný servis, ktorý rieši všetky výrobné vady. Určite vás ale poteší, že pokiaľ budete potrebovať bežné servisné zásahy, môžete sa obrátiť na akýkoľvek servis a neprídete o záruku. Vždy si však pre všetky prípady uchovávajte doklad o tom, aké úkony kolobežka podstúpila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies