Muž sa pokúšal vykradnúť predajňu, no urobil fatálnu chybu, ktorá rozveselí

NETKY.SK • 4 Január 2021, 15:14 • 2 min
Muž sa pokúšal vykradnúť predajňu, no urobil fatálnu chybu, ktorá rozveselí

Tento muž sa môže zapísať do dejín kradnutia ako odstrašujúci príklad pre tých, ktorí by si naivne mysleli, že je to v dnešnej dobe plnej zabezpečení také jednoduché.

slovakia

left justify in out

Polícia o tomto príbehu informuje na sociálnej sieti s tým, že tento muž si dal vlastný gól a sám sa uväznil. „V ranných hodinách sa 23-ročný muž z okresu Humenné s úmyslom vniknúť na predajnú plochu a odcudziť tovar z jednej predajní v Košiciach, snažil kopom preraziť dvojkrídlové dvere únikového východu z predajnej plochy, čo sa mu nepodarilo,“ uvádzajú na facebooku.

 

Strážcovia zákona a poriadku z Košického kraja dopĺňajú, že muž sa hneď nevzdával. „Následne za použitia noža sa snažil vypáčiť vchodové posuvné dvere do vestibulu predajne, na ktorých nožom poškodil tesnenie a uzamykací mechanizmus vchodových dverí,“ doplnili s dôvetkom, že nastalo neočakávané.

 

„Dostal sa medzi dvojicu vestibulových sklenených dverí, kde ostal uväznený. To už ale na miesto dorazili policajné hliadky, ktoré muža na mieste zadržali,“ uzavreli s dôvetkom, že vo veci sa už začalo trestné stíhanie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies