Cissého po výsluchu polícia prepustila na slobodu

NETKY.SK • 14 Október 2015, 09:17 • 2 min
Cissého po výsluchu polícia prepustila na slobodu

PARÍŽ - Francúzska polícia prepustila po výsluchu futbalového útočníka Djibrila Cissého. Hráča zadržala v rámci vyšetrovania vydieračskej kauzy spolu s ďalšími osobami.

slovakia

left justify in out

„Cissé bol prepustený bez toho, aby predstúpil pred sudcu,“ informuje agentúra AP. Obvinení mali od francúzskeho futbalového reprezentanta vymáhať peniaze výmenou za to, že nezverejnia sexuálne video so šteklivými zábermi hráča, ktoré bolo nahraté na mobile. Cissého zatkli, lebo poznal ďalšie zadržané osoby, on sám ale nefiguruje v prípade ako vydierač. O celom prípade vedel a je podozrivý z konšpirácie. V prípade dokázania viny mu hrozí mu trest odňatia slobody až vo výške piatich rokov.

 

Identitu obete úrady oficiálne nezverejnili, no podľa francúzskych médií ide o Mathieua Valbuenu. Tridsaťjedenročný krídelník, respektíve ofenzívny stredopoliar je 50-násobným francúzskym reprezentantom, na klubovej úrovni oblieka dres Olympique Lyon. O tri roky starší Cissé, ktorého futbalovú kariéru poznačili početné zranenia, je momentálne bez angažmánu. Bývalý hráč Liverpoolu odohral v minulosti za národný tím 41 zápasov, v ktorých strelil deväť gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies