Cinre je najlepšou špecializovanou nemocnicou na Slovensku

NETKY.SK • 15 Marec 2023, 07:22 • 2 min
Cinre je najlepšou špecializovanou nemocnicou na Slovensku

BRATISLAVA - Aj vy ste už navštívili špecializovanú Nemocnicu Cinre? Množstvo pozitívnych reakcií svedčí o jej vysokej kvalite.

slovakia

left justify in out

Nemocnica CINRE sa stala najlepším špecializovaným zdravotníckym zariadením na Slovensku. Vyplýva to z pacientského prieskumu poisťovne Dôvera. Potešujúcim faktom je, že CINRE Bratislava obhájilo 1. miesto opakovane.
 

,,Zo srdca ďakujeme všetkým našim pacientom, ktorí nás opätovne takto vysoko pozitívne ohodnotili a nesmierne si to vážime. Zároveň je to pre nás výzva pokračovať v tomto úsilí naďalej a neustále sa zlepšovať," povedala pre Netky.sk hovorkyňa Cinre, Dobroslava Franeková

 

Nemocnica CINRE si dala pri svojom vzniku do vienka motto: "Neustály pokrok a inovácie, najvyššia medicínska kvalita". A práve v duchu tohto motta kladú od vzniku CINRE maximálny dôraz na kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti, čo sa im každoročne vracia v hodnoteniach ich spokojných pacientov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies