OKTAGON Turnaj v Británii: Očakávania, Nenávisť a Napínavé Zápasy

NETKY.SK • 26 Január 2024, 15:21 • 2 min
OKTAGON Turnaj v Británii: Očakávania, Nenávisť a Napínavé Zápasy

V nadchádzajúcu sobotu sa fanúšikovia bojových umení môžu tešiť na ďalší vzrušujúci turnaj OKTAGON, ktorý tentokrát zavíta na pôdu Veľkej Británie. Mestom, ktoré sa stane arénou pre tento najtvrdší šport, bude Newcastle, a môžeme vám sľúbiť, že karta zápasov bude plná napínajúcich súbojov a úžasných športových príbehov, ktorých ďalšie kapitoly sa budú písať priamo pred našimi očami.

slovakia

left justify in out

Sme veľmi potešení, že sa s nami budete môcť podeliť o túto vzrušujúcu udalosť. Jedným z najočakávanejších zápasov večera je súboj medzi Mågårdom a Cartwrightom. Tento duel prekračuje hranice oktagonu, pretože ide o stret dvoch dlhoročných rivalov a ich nepriateľských tímov. Trojnásobný šampión Cage Warriors, dosiaľ neporazený v Európe, Cartwright, sa postaví bývalému bantamovému šampiónovi, drzému Mågårdovi. Oba bojovníci nešetria slovami už niekoľko mesiacov pred samotným zápasom a ich súboj sľubuje neobyčajné napätie. Pre porazeného bude táto bitka tvrdým úderom do ega.

 

Matěj Peňáz, ktorý sa po ročnej prestávke a vážnom zranení vrátil ostravským KO za 29 sekúnd, teraz čelí výzve od Matthewa Bonnera. Táto bitka bývalých elitných kickboxerov sľubuje ďalšie vzrušujúce momenty na ceste k potenciálnemu titulu.

 

Aaron Aby, napriek svojmu sklamaniu zo zmarenej titulovej šance, teraz čelí Christopherovi Danielovi s cieľom zostať aktívnym a prekonať svoje predchádzajúce zdravotné komplikácie.

 

Ďalší zaujímavý súboj sa odohrá v ťažkej váhe medzi Pałaszom a Austinom, kde sa stretne hmotnosť so rýchlosťou. Shoaib Yousaf a Eduard Kexel budú tvrdo bojovať o pokračovanie víťaznej série. Zatiaľ čo prvý by rád nadviazal na víťaznú vlnu troch výhier, druhý usiluje o šiestu výhru v rade.
Skutočný kontrast budeme mať možnosť sledovať pri súboji Jana Širokého a Denise Frimponga. Skúsený a rozvážny vojak z Ostravy, Široký, sa postaví víťazovi OKTAGON Výzvy: Anglicko vs. Írsko, zábavnému a divokému showmanovi s veľkým talentom.

 

Nádeje na vynikajúci zápas nám dávajú aj súboje Paulus vs. Haywood, Bainbridge vs. Dagdeviren a v odvete McHugh vs. Herczeg 2, v ktorej sa bude bojovať o odplatu za krutú porážku z OKTAGON Výzvy.










twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies