Český stopér Košťál novou posilou Senice

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 08:58 • 2 min
Český stopér Košťál novou posilou Senice

SENICA - Prvou posilou slovenského futbalového klubu FK Senica pred novou sezónou Fortuna ligy sa stal český obranca Pavel Košťál. Tridsaťpäťročný stopér naposledy pôsobil v Zbrojovke Brno. Informovala o tom oficiálna webstránka senického klubu.

slovakia

left justify in out

Košťál má za sebou viac ako 180 zápasov v českej najvyššej súťaži v drese Slovana Liberec a Zbrojovky Brno. V sezóne 2005/2006 sa tešil v drese Liberca z víťazstva v Gambrinus lige. Po pôsobení v rakúskej Bundeslige v mužstve Wiener Neustadt, kde odohral 60 zápasov, zamieril tento 193 centimetrov vysoký hráč do Hansy Rostock. V nemeckom tíme účinkoval jednu sezónu a vrátil sa do vlasti. V Brne pôsobil tri sezóny a v minulom ročníku chýbal v drese moravského tímu v jedinom zápase.

 

"Vedenie klubu sa intenzívne snažilo po odchode lídra defenzívy Petra Pavlíka nájsť do obrany našeho mužstva vhodný typ stredného obrancu, ktorý by svojimi líderskymi kvalitami, skúsenosťami a súbojovsťou dokázal okamžite zapadnúť do kolektívu a adekvátne nahradiť vodcu našej kabíny. Pevne veríme, že v osobe Pavla Košťála získavame do svojich radov futbalistu, ktorý spĺňa svojimi atribútmi a kvalitami nároky, ktoré sú v najvyššej súťaže kladené na lídra mužstva a defenzívy," uvádza sa na webe FK Senica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies