Český robotník padol z lešenia, skončil v nemocnici

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 13:29 • 2 min
Český robotník padol z lešenia, skončil v nemocnici

BRATISLAVA - V bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa dnes predpoludním pri stavebných prácach zranil 46-ročný muž z Česka. Po páde z lešenia utrpel poranenia, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Ako informoval hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (ZZS) SR Boris Chmel, muž si poranil panvu a utrpel tiež otvorenú ranu na predkolení. "Po prvotnom ošetrení sme pacienta previezli do nemocnice na bratislavských Kramároch," dodal Chmel.

Muža do nemocnice transportovali vozidlom Záchrannej zdravotnej služby, informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Stano Maťašovská. "Utrpel ťažké poranenia. Okrem zlomeného predkolenia a panvy má bodné zranenie v oblasti krížov, ktoré mu spôsobila roxorová tyč," povedala. Stav muža je podľa nej stabilizovaný a zostáva v nemocnici.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Petra Hrášková uviedla, že okolnosti incidentu polícia momentálne preveruje v súčinnosti s ďalšími kompetentnými orgánmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies