Cez tieto hraničné priechody sa na Slovensko od pondelka nedostanete

NETKY.SK • 3 Júl 2021, 17:06 • 2 min
Cez tieto hraničné priechody sa na Slovensko od pondelka nedostanete

BRATISLAVA - Niektoré slovensko-maďarské hraničné priechody budú od pondelka 5. júla uzavreté.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR na svojej webovej stránke. „Na prekročenie vnútorných hraníc sa uzatvárajú od 5. júla priechody Veľký Kamenec - Pácin, Slovenské Nové Mesto - Sátoraljaújhely, Skároš - Holloháza, Domica - Aggtelek, Tachty - Cered a Kalonda - Ipolytarnóc," uviedol rezort diplomacie.


Vláda v stredu 30. júna schválila nový Alert systém pre prijímanie protiepidemických opatrení na vnútorných a vonkajších hraniciach SR.

 

Mohlo by vás zaujímať: Vláda odobrila COVID automat týkajúci sa kontrol na hraniciach. Pozrite si, čo vás od pondelka čaká pri vstupe na Slovensko

 

Od pondelka bude podľa schváleného uznesenia platiť druhý stupeň kontroly hraníc a zavedú sa intenzívne zdravotno-bezpečnostné kontroly osôb vstupujúcich na územie SR cez vnútorné a vonkajšie hranice.

 

Kontroly na vnútorných hraniciach budú vykonávať príslušníci policajného zboru s podporou príslušníkov Ozbrojených síl SR. Výnimku z kontrol má nákladná kontrola.

 

Do druhého stupňa patrí aj uzavretie niektorých malých menej dôležitých miest na prekračovanie vnútorných hraníc.
 

Prečítajte si tiež: Vodiči obrňte sa trpezlivosťou. Od pondelka sa kontrolám na hraniciach nevyhnete!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies