Tom Hanks a jeho manželka sa po uzdravení vrátili do Los Angeles

NETKY.SK • 28 Marec 2020, 11:13 • 2 min
Tom Hanks a jeho manželka sa po uzdravení vrátili do Los Angeles

LOS ANGELES - Po dvojtýždňovej karanténe v dôsledku nákazy novým koronavírusom v Austrálii sa americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilsonová vrátili do Spojených štátov.

slovakia

left justify in out

Ako v piatok informovali americké médiá, do Los Angeles dorazili súkromným lietadlom - a nemohli vyzerať šťastnejšie.

 

Návrat páru do Los Angeles

Prominentných manželov vyfotografovali, ako sa smejú počas jazdy autom v Los Angeles, uviedol portál TMZ zameraný na celebrity. Zábery vznikli krátko po tom, ako prileteli na menšie letisko v okolí mesta, kde si Hanks podľa denníka New York Post po pristátí kľakol na zem a následne aj zatancoval.

 

Informácie priniesli agentúry DPA a Reuters.

 

Pár, ktorý ako prvý oznámil nákazu

Hanks a Wilsonová sa pred vyše dvoma týždňami stali prvým celebritným párom, ktorý oznámil nákazu novým druhom koronavírusu. Obaja najskôr z austrálskej nemocnice a neskôr z domácej karantény opakovane na sociálnych médiách informovali o svojom stave. Naposledy počas tohto týždňa uviedli, že sa cítia postupne lepšie.

 

 

Hanks bol v austrálskom meste Gold Coast na predprodukcii filmu o Elvisovi Presleym, ktorý nakrúca austrálsky režisér Baz Luhrmann a v ktorom má Hanks stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra plukovníka Toma Parkera. Práce na filme pre krízu okolo koronavírusu nateraz pozastavili.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona