Pozrite si oficiálne vianočné pohľadnice britskej kráľovskej rodiny

NETKY.SK • 11 December 2021, 11:17 • 2 min
Pozrite si oficiálne vianočné pohľadnice britskej kráľovskej rodiny

BRATISLAVA - Rodinné zábery pošlú svojim priateľom, spolupracovníkom a charitatívnym organizáciám.

slovakia

left justify in out

Princ William a vojvodkyňa Catherine si vybrali ako vianočnú pohľadnicu snímku z tohtoročnej návštevy Jordánska. Na zábere pózujú s ich troma deťmi v púštnej jaskyni. Vojvoda z Cambridgeu má na sebe krátke nohavice a kaki polokošeľu, ktorá ladí s letnými šatami jeho manželky. Vedľa nich sedia 8-ročný princ George a 6-ročná princezná Charlotte. Trojročný princ Louis sedí na kožušine pri ich nohách. 

 

 

Fotografiu zverejnil Kensingtonský palác. "S potešením zdieľame rodinný záber, ktorý sa objaví na tohtoročnej vianočnej pohľadnici," uviedli. Meno fotografa ani dátum vzniku snímky však neprezradili. 

 

Prečítajte si tiež: Herci SND si pre divákov pripravili vianočné video plné lásky, pokoja a pomoci

 

Aj princ Charles a jeho manželka Camilla zverejnili svoju vianočnú pohľadnicu. Tento rok použili fotografiu odkazujúcu na pandémiu koronavírusu. Obaja na nej totiž majú na tvári rúško. Autorom fotky je Sam Hussein, ktorý zachytil dvojicu na dostihovej dráhe v meste AscotPrinc z Walesu na zábere pomáha nasadiť rúško vojvodkyni z Cornwallu. 

 

Možno vás zaujme: SKUTOČNÝ PRÍBEH Rodina Lykovcov sa 40 rokov ukrývala v ruskej tajge. Aká záhadná infekcia sa jej stala osudnou?




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies