Českí hráči sa obávajú najmä o bezpečnosť fanúšikov

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 17:17 • 2 min
Českí hráči sa obávajú najmä o bezpečnosť fanúšikov

TOURS - Českí futbaloví reprezentanti nemajú až taký strach o vlastnú bezpečnosť počas majstrovstiev Európy vo Francúzsku, ale obávajú sa najmä o bezpečnosť fanúšikov. Zverenci Pavla Vrbu si turnajovú bázu rozložili v Tours, stretnutia základnej skupiny odohrajú postupne v Toulouse, St. Étienne a Lens.

slovakia

left justify in out

"Ako základňu sme si vybrali hotel, kde by mal byť čo najmenší ruch. Dohliadne na nás francúzska polícia, máme aj svojich ľudí. Pochopiteľne, sme v nepríjemnej situácii, ale hrozba možných útokov na mňa nedolieha, rovnako ani bezpečnostné opatrenia. Dnes už nie je nezvyčajné vidieť človeka so samopalom," povedal pre sport.cz tréner Vrba.

 

"Verím, že sa o nás postarajú dobre a nič sa nestane. Väčšie nebezpečenstvo zrejme hrozí v zónach pre priaznivcov, preto som najbližšej rodine zakázal cestu na šampionát," priznal obranca Daniel Pudil, ktorého s takýmto opatrením napodobnil ďalší bek Theodor Gebre Selassie. "Nemám úplne dobrý pocit, vnímam určité riziko, no snažím sa naň nemyslieť a nepripúšťať si zlé scenáre," dodal stredopoliar Daniel Kolář.

 

Česi sa zhodli, že ak by zápasy mali byť bez prítomnosti podporovateľov, turnaj by sa ani nemusel uskutočniť. "Hotely a štadióny budú pod drobnohľadom, ťažšie však bude ustrážiť fanúšikovské zóny a miesta pred štadiónmi," uvedomuje si zadák Pavel Kadeřábek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies