Záujem o testy na zhodnotenie zdravia či alergií u samoplatcov stúpa

NETKY.SK • 1 Máj 2023, 10:00 • 2 min
Záujem o testy na zhodnotenie zdravia či alergií u samoplatcov stúpa

BRATISLAVA - Záujem o testy na zhodnotenie zdravia či alergií u samoplatcov stúpa. Podľa obchodného manažéra Synlab Slovakia Michala Laurenčíka ľuďom najviac vyhovuje krátka čakacia doba na termín a dostupnosť výsledkov.

slovakia

left justify in out

Priblížil, že klienti si môžu vybrať z biochemických, sérologických, hematologických, imunologických, toxikologických, PCR či mikrobiologických laboratórnych vyšetrení. "Ponúkame starostlivo vytvorené balíčky preventívnych vyšetrení, ktoré klientom prezradia ich aktuálny zdravotný stav. V ponuke nájdu aj špeciálne vyšetrenia ako test alergií Alex, test potravinových intolerancií či PHI index určený mužom," dodal Laurenčík. Najväčší záujem je podľa jeho slov o balíčky preventívnych vyšetrení, ktoré vedia poskytnúť komplexný pohľad na aktuálny zdravotný stav a tiež o testy na alergie či intolerancie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies