Milujete bojové športy? Už túto sobotu môžete osobne stretnúť Ilju Škondriča, Jakuba Kadáša a ďalších fighterov!

NETKY.SK • 26 August 2022, 11:00 • 2 min
Milujete bojové športy? Už túto sobotu  môžete osobne stretnúť  Ilju Škondriča, Jakuba Kadáša a ďalších fighterov!

Sobota 27. augusta bude v Žiline patriť grill party s bojovníkmi OFA, ktorí budú súťažiť v príprave steakov a vy môžete byť pri tom!

slovakia

left justify in out

 

Stačí po 17.00 zájsť do obchodného centra Mirage, do krásne zrekonštruovanej reštaurácie Lagaro, ku ktorej patrí nádherná priestranná terasa, kde nájdete všetkých účastníkov vrátane DJ-a. Súboj v grilovaní steakov sa uskutoční medzi bratmi Zoldovcami, ktorí trénujú Rytmusa, Tomášom Špinderom, Štefanom Vojčákom, Jakubom Mikulom, Ykosom Ibragimovom, Jakubom Kadášom a Iljom Škondričom. So všetkými borcami sa môžete porozprávať, získať od nich podpis či spoločnú fotografiu.

 

img

 

Z tejto zostavy sú aktuálne zaujímavé dve tváre, pretože ich onedlho uvidíme v ringu. Jakub Kadáš sa po prehre v RFA v Bratislave určite objaví v novembri na galavečere v Prievidzi, súpera ešte nepozná. Rozhodne to bude duel podľa pravidiel real fight, teda v postoji.

 

img

 

„Ešte sa rysujú ďalšie zápasy, ale zatiaľ o nich nemôžem hovoriť,“ prezradil nám Jakub, ktorý tak svoj odchod do druhého domova, Thajska, plánuje až po Vianociach.

 

img

 

No a čo povedať k zápasu krstného otca MMA a legendárneho trénera Ilju Škondriča s Marpom v boxe? Snáď len pripomenúť, že ostatný zápas Marpa s Karlosom Vémolom vyvolal rôzne polemiky a za fér ho nepovažuje ani Ilja Škondrič. Na zápas s Marpom sa pripravoval aj na Kube a v tom, ako dopadne 17. 12. ich vzájomný duel v Prahe, má úplne jasno: „Budú lietať rakety, určite sa po ňom nebudem váľať. Bude to KO v prvom kole!“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies