Cassano zostrelil AC Miláno, ultras si vyžiadali stretnutie so Seedorfom

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 11:14 • 2 min
Cassano zostrelil AC Miláno, ultras si vyžiadali stretnutie so Seedorfom

MILÁNO - Fanúšikovia futbalistov AC Miláno pomaly strácajú trpezlivosť. Po nedeľňajšej ligovej prehre s Parmou 2:4 si ultras vyžiadali stretnutie s trénerom Clarencom Seedorfom, ktorý sa v posledných dňoch ocitol pod veľkou paľbou kritiky.

slovakia

left justify in out

"Bolo to pokojné stretnutie, nič výnimočné. Po dvoch rokoch utrpenia fanúšikovia jednoducho chceli nahlas vyjadriť svoje pocity a ja som ich vypočul. Niekedy to pomôže, niečo podobné som zažil nedávno v Botafogu. Pevne verím, že túto sezónu dohráme so cťou a v novom ligovom ročníku to bude iné AC Miláno, schopné konkurovať najlepším tímom v lige," povedal Holanďan pre agentúru Reuters. Na stretnutí s 300 fanúšikmi sa zúčastnili aj hráči Kaka a Mario Balotelli.

"Rosso-neri" zostrelil dvomi gólmi útočník Antonio Cassano, ktorý v minulosti pôsobil práve na San Sire. Trénerom Parmy je bývalý dlhoročný pilier ofenzívy Milánčanov Roberto Donadoni. Jeho zverenci ťahajú skvelú sériu a po triumfe v metropole Lombardska sa vyšvihli už na piate miesto znamenajúce účasť v Európskej lige.

Cassano si svojimi výkonmi pýta o miesto v talianskej reprezentácii na blížiace sa MS v Brazílii. "Ak by prišla pozvánka od Cesare Prandelliho, bola by to pre mňa tá najkrajšia odmena za tvrdú robotu, ktorú odvádzam. Ťažko povedať, či hrám teraz v životnej forme, aj počas pôsobenia v Sampdorii Janov sa mi darilo. Cítim však, že s Parmou môžeme ešte dokázať veľké veci. Sme iba na začiatku cesty," povedal skúsený kanonier pre Gazzetta dello Sport.

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies