Búrlivák Roy Keane o Keanovi: Jedine že by sa rozhodol kojiť

NETKY.SK • 7 Október 2015, 09:32 • 2 min
Búrlivák Roy Keane o Keanovi: Jedine že by sa rozhodol kojiť

DUBLIN - Írski futbalisti nastúpia na štvrtkový dôležitý zápas kvalifikácie o postup na EURO 2016 proti Nemecku v zostave aj s Robbiem Keanom. Skúsený útočník Los Angeles Galaxy sa pripojil k tímu neskôr, keďže v zámorí bol prítomný pri pôrode svojho druhého syna.

slovakia

left justify in out

"Bude k dispozícii, prečo by nemal byť? On dieťa neporodil. Chýbať nám bude jedine v tom prípade, že by sa rozhodl kojiť," povedal so svojím typickým zmyslom pre humor asistent reprezentačného trénera Roy Keane.

 

Robbie Keane, ktorý za národný tím odohral 142 zápasov a vsietil v nich 67 gólov, skóroval aj pri októbrovej remíze 1:1 v Gelsenkirchene. Írom patrí v tabuľke D-skupiny tretia priečka so ziskom 15 bodov. Na druhých Poliakov strácajú dva, na vedúcich Nemcov štyri body.

 

S úradujúcimi majstrami sveta si Íri zmerajú sily vo štvrtok v Dubline, posledný zápas v kvalifikácii EURO 2016 odohrajú o tri dni neskôr na horúcej poľskej pôde vo Varšave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies