Buffon uštipačne komentuje Neymarove prestupové machinácie

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 12:56 • 2 min
Buffon uštipačne komentuje Neymarove prestupové machinácie

Turín - Taliansky futbalový brankár Giangluigi Buffon z Juventusu Turín je presvedčený, že na prestupovom trhu sa v súčasnosti dejú bláznivé veci a niektoré ceny hráčov sú náhodné a nereálne.

slovakia

left justify in out

Brankársku ikonu "squadry azzurry" dostala do rozpakov najnovšia špekulácia o predaji Neymara do Paríža St. Germain, ktorý je údajne pripravený zaplatiť Barcelone za Brazílčana 222 miliónov eur.

 

"Prečo len 222 miliónov? Prečo nie rovno 600? Je to všetko falošné. Môj dedko vždy hovorieval, že balón môžete fúkať koľko chcete, ale vždy praskne," vyhlásil Buffon pre denník Gazzetta dello Sport .

 

"Vôbec nerozumiem pravidlám, podľa ktorých sa určuje cena hráča. Všetko je to náhodné a v rukách ľudí, ktorí majú najviac peňazí. Dnes má hráč hodnotu 10 miliónov eur a zajtra môže mať pokojne 100 miliónov," dodala ikona Juventusu.

 

Kapitán Juventusu sa v súčasnosti pripravuje na novú sezónu Serie A, ktorá bude pravdepodobne posledná v jeho hráčskej kariére.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies