Obľúbený americký sitkom Frasier sa v októbri vráti na obrazovky!

NETKY.SK • 24 August 2023, 14:30 • 2 min
Obľúbený americký sitkom Frasier sa v októbri vráti na obrazovky!

LOS ANGELES - Americká streamovacia sieť Paramount+ zverejnila prvú upútavku na novú sériu televízneho sitkomu Frasier. V hlavnej úlohe psychiatra Frasiera Crana sa opäť predstaví Kelsey Grammer (68), spoločnosť mu bude robiť britský herec Nicholas Lyndhurst.

slovakia

left justify in out

Lyndhurst bude hrať Frasierovho starého priateľa z vysokej školy Alana Cornwalla, z ktorého sa medzičasom stal univerzitný profesor. Ide o novú postavu. Na rozdiel od predchádzajúcich sérií, ktoré sa odohrávali v Seattli, sa Frasier vracia do Bostonu, kde ho čakajú "nové výzvy, nové vzťahy a jeden či dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť".

 

Nová séria sitkomu sa začne vysielať na platforme Paramount+ 12. októbra, informuje TASR podľa stredajšej správy stanice Sky News. Frasierovho syna Freddyho, často spomínaného v pôvodnom seriáli, si zahrá britský herec Jack Cutmore-Scott. Nigérijská herečka Toks Olagundoyeová sa predstaví v novej úlohe Olivie, Cornwallovej kolegyne a vedúcej univerzitného oddelenia psychológie. Kanadská herečka Jess Salgueirová sa predstaví ako Freddyho spolubývajúca Eve, zatiaľ čo americký herec Anders Keith si zahrá Frasierovho synovca Davida

V upútavke na seriál zaznieva nová verzia pôvodnej piesne "Tossed Salads & Scrambled Eggs". Frasier sa pôvodne vysielal v rokoch 1993 2004. Účinkovali v ňom Jane Leevesová ako Daphne Moonová, David Hyde Pierce ako Niles Crane, Peri Gilpinová ako Roz Doyleová a John Mahoney ako Martin Crane.

 

Sitkom získal množstvo ocenení vrátane 37 cien Emmy. Grammer získal za stvárnenie postavy Frasiera Crana zmienené ocenenie, ako aj Zlatý glóbus a Cenu Združenia filmových a televíznych hercov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / Sky News Foto: Radio Times
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies