Brutálny čin šokoval taliansku políciu: Študentku zaživa upálil na ulici v Ríme jej bývalý priateľ

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 17:39 • 2 min
Brutálny čin šokoval taliansku políciu: Študentku zaživa upálil na ulici v Ríme jej bývalý priateľ

RÍM - Rímsku univerzitnú študentku zaživa upálil jej bývalý priateľ, informovala dnes talianska polícia.

slovakia

left justify in out

Policajný predstaviteľ Luigi Silipo novinárom povedal, že za celých 25 rokov práce vyšetrovateľa sa nikdy nestretol s takým "surovým zločinom", ako je vražda Sary Di Pietrantoniovej.


Vyšetrovatelia tvrdia, že muž, ktorého zadržiavajú kvôli vypočúvaniu, v nedeľu pred svitaním najprv polial alkoholom auto študentky a potom samotnú obeť. Prokurátorka Maria Monteleoneová vyhlásila, že niekoľko motoristov sa viezlo práve okolo 22-ročnej mladej ženy, ktorá kričala o pomoc, ale nikto nezastavil ani neprivolal políciu.


Útočníkom bol podľa polície 27-ročný ochrankár, s ktorým študentka randila dva roky. Násilník ju pri útoku chytil, keď sa pokúšala ujsť, a podpálil jej hlavu zapaľovačom. Potom prenasledoval jej auto a donútil ju zájsť ku krajnici ulice v Ríme, napísala v správe tlačová agentúra AP.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies