Majk Spirit prichádza s novým singlom My ľudia

NETKY.SK • 22 Apríl 2020, 23:29 • 2 min
Majk Spirit prichádza s novým singlom My ľudia

Tesne pred vypuknutím pandémie nového koronavírusu stihol Majk Spirit vydať nový singel Spirit Animal. Po mesiaci prináša ďalšiu novú skladbu s videoklipom My ľudia, ktorá, ako sám hovorí, ukrýva zaujímavý príbeh.

slovakia

left justify in out

Skladba vznikla už pred dvoma rokmi

"Je totiž nevydaným singlom z albumu Nie Som Tu Náhodou. Nie je však náhoda, že tento track vychádza práve teraz," informovala PR manažérka Adriána Čahojová.

 

Skladbu My ľudia napísal jeden z najznámejších slovenských raperov už pred dvoma rokmi. Jej čas, aby vyšla ako oficiálny singel, však prišiel až teraz. "Tento song som napísal už v roku 2018, keď som pracoval na albume Nie Som Tu Náhodou. Bolo to presne pred dvoma rokmi na Srí Lanke na meditačno-detoxikačnom pobyte," prezradil Majk príbeh skladby, ktorá doteraz čakala na svoju chvíľu v zásuvke.

 

img

 

Bola tématicky inde 

Ďalej zdôvodnil, prečo sa tam vlastne ocitla. "Nezaradil som ju vtedy na album, lebo už bol plný vážnych vecí a potreboval som skôr tracky na odľahčenie," vysvetlil.

 

Správna doba na vypustenie singlu 

Podľa Majka ten správny okamih na vydanie piesne nastal práve teraz - v čase obmedzení, karantén, uzavretých hraníc a všetkých ostatných zmien, ktoré do života ľudí priniesla aktuálna situácia spojená s pandémiou nového koronavírusu. "Skladba dozrela v zásuvke a je zaujímavé, ako je teraz ešte oveľa aktuálnejšia, ako keď som ju písal. Výborne sa hodí na túto dobu, takže som sa ju rozhodol pustiť von," vysvetlil.

 

 

Producent a vizuál 

Po hudobnej stránke novinku zastrešil producent Matúš Babka a o vizuál sa postaral DoubleJ, ktorý nakrútil minimalistický klip s koncertnou atmosférou po Majkovom minulotýždňovom aprílovom live streame Nový človek, počas ktorého singel My ľudia zaznel v premiére.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

 

Na čom ešte pracuje? 

Majk Spirit zároveň aktuálne obdobie využíva na tvorbu a nahrávanie nových skladieb. Pracuje súčasne na nových sólových singloch i na novinkách so svojim domovským labellom H16. Pre fanúšikov tiež pripravuje ďalšie online live stream koncerty.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies