Brazílske komando PCC plánuje ohroziť bezpečnosť šampionátu, vyhráža sa hororom

NETKY.SK • 15 Október 2013, 18:02 • 2 min
Brazílske komando PCC plánuje ohroziť bezpečnosť šampionátu, vyhráža sa hororom

SAO PAULO - Najväčší brazílsky zločinecký gang Primeiro Comando da Capital (PCC) plánuje ohroziť bezpečnosť futbalových majstrovstiev sveta v Brazílii 2014.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka O Estado de Sao Paulo sa má PCC postarať o hororový svetový šampionát. "Táto skupina vie, že budeme hostiť množstvo turistov počas majstrovstiev sveta," uvádza utajený zdroj. Šéf brazílskej vojenskej polície Benedito Roberto Meira však prisvedčil, že jeho muži boli na možnú hrozbu upozornení. Vyhrážky okolo ohrozenia svetového šampionátu sú pravdepodobne spojené s presunom vedúcej elity PCC do prísne stráženého väzenia v Presidente Bernardes. Pre rovnaké dôvody gang v minulosti zaútočil nielen na príslušníkov policajných zložiek, ale taktiež na autá, autobusy a ostatné prostriedky, ktoré paralyzovali mesto od transportnej dopravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies