Bratislava - Nové Mesto bude mať novú vicestarostku. Kto sa ňou stal?

NETKY.SK • 19 Marec 2024, 13:30 • 2 min
Bratislava - Nové Mesto bude mať novú vicestarostku. Kto sa ňou stal?

Od 1. apríla 2024 dochádza k výmene na pozícii vicestarostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. Doterajšieho vicestarostu Martina Vlačikyho vo funkcii strieda poslankyňa Miestneho zastupiteľstva Bratislava-Nové Mesto Marianna Mašátová Haliaková, ktorá vo voľbách kandidovala za koalíciu Team Bratislava, Progresívne Slovensko a Sloboda a Solidarita.

slovakia

left justify in out

Martin Vlačiky zastrešoval oblasti územného plánovania, životného prostredia a dopravy, nová vicestarostka bude mať na starosti oblasť komunikácie a kultúry. „Martinovi ďakujeme za jeho nasadenie v náročnom období pri prevzatí úradu po voľbách až do dnešných dní. Veľmi si vážime jeho prácu pre Nové Mesto predovšetkým v oblastiach, ktoré mu boli zverené. Zároveň sa teším na intenzívnu spoluprácu v rámci politických funkcií, ktoré bude naďalej vykonávať,“ uviedol starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Matúš Čupka.

„V prvom rade sa chcem poďakovať Martinovi Vlačikymu za všetko, čo vo funkcii vicestarostu pre našu mestskú časť vykonal, nastavil latku vysoko a budem sa snažiť ju v mnou pokrývaných oblastiach aspoň dorovnať. Pánovi starostovi ďakujem za dôveru, je to pre mňa obrovský záväzok, aby som naplnila očakávania. Oblastiam komunikácie a kultúry sa venujem roky, verím, že výsledok mojej práce v prospech mestskej časti budú občania vnímať pozitívne,“ povedala nová vicestarostka Marianna Mašátová Haliaková.

Martin Vlačiky bude naďalej zastávať funkciu poslanca v miestnom zastupiteľstve, poslanca v mestskom zastupiteľstve, člena miestnej rady a predsedu komisie územného plánovania, urbanizmu a výstavby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Mestská časť Bratislava-Nové Mesto, Foto: Bratislava - Nové Mesto
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies