Vyšiel nový trailer k filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig. Sľubuje veľa ružovej farby a pekných hercov/herečiek v úlohe Barbie a Kena.

NETKY.SK • 5 Apríl 2023, 14:30 • 2 min
Vyšiel nový trailer k filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig. Sľubuje veľa ružovej farby a pekných hercov/herečiek v úlohe Barbie a Kena.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - V utorok vyšiel ďalší trailer k očakávanému filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig. Napriek tomu, že dej filmu zatiaľ zostáva zahalený rúškom tajomstva, tak tešiť sa môžeme na viacero Barbie a Kenov, typické kolieskové korčule alebo ,,načančaný" Barbieland.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tomu, že stále existuje veľa otázok o zápletke filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig, však v utorok vyšiel oficiálny trailerna tento film. Ten ukázal, že film bude určite „Zábava, zábava, zábava!“ Alebo nebude?

 

Film, ktorého premiéra je naplánovaná na 21. júla, režíruje Greta Gerwig, trojnásobná nominantka na Oscara, ktorá je spoluautorom filmu s Noahom Baumbachom. Už len ich účasť je dôkazom, že film by mal byť (dúfajme) dobrý a mal by obsahovať viac ako len štipku sociálneho komentára.

 

Vo filme zažiaria v hlavných úlohách herečka austrálskeho pôvodu Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Ja, Tonya či Focus) a  Kanaďan Ryan Gossling (Drive, La La Land, Blade Runner 2049), medzi ktorými iste zafunguje chémia a na place predvedú skvelé výkony, ako sme pri nich už zvyknutí.

 

img

Margot Robbie a Ryan Gossling na natáčaní

 

Trailer dokazuje, že Barbie bude tým filmom leta, ktorý sľubovali paparazzi z Venice Beach, čo nafotili Robbie a Goslinga na kolieskových korčuliach. Napriek tomu je však dej filmu tak trochu záhadou, ako už bolo spomenuté. Podľa Vogue sa film zameria na bábiku, pravdepodobne postavu Robbie, ktorá je vyhnaná z presýtenej peknej farebnej spoločnosti kvôli jej takzvaným nedokonalostiam a musí sa vydať na dobrodružstvo v strašnom skutočnom svete. Trailer načrtáva práve tento pohľad, a plus v jeho závere Barbie opúšťa Barbieland s Kenom a jeho kolieskovými korčuľami v závese.

 

Spoločnosť Warner Bros. v utorok zverejnila aj plagáty s postavami, ktoré odhaľujú, že vo filme bude viac Kenov a Barbie. Obsadenie zahŕňa Issa Rae (prezidentka Barbie), Dua Lipa (morská panna Barbie), Emma Mackey (fyzička Barbie), Hari Nef (Dr. Barbie), Nicola Coughlan (diplomat Barbie), Alexandra Shipp (autorka Barbie), Ritu Arya (reportérka Barbie), Ana Cruz Kayne (sudkyňa Najvyššieho súdu Barbie), Sharon Rooney (právnička Barbie) a Kate McKinnon (ako Splits Barbie alias posledná Barbie, ktorej vlasy sú rozcuchané, šatník nie je zladený a čelo má počarbané od fixky).

 

img

rozšírené obsadenie filmu Barbie

 

Zostávajúce obsadenie filmu je rovnako nabité hviezdami. Michael Cera je jedna a „jediná“ bábika Alana, ktorá bola zjavne prerušenou postavou Barbie známou ako Kenov najlepší priateľ. Emerald Fennell hrá najlepšiu kamarátku Barbie, bábiku Midge.

 

Herečka Helen Mirren rozpráva, ako to bolo odhalené v decembrovom traileri k filmu, že herečky America Ferrera a Ariana Greenblatt budú hrať vo filme ľudí – nie bábiky. Obsadenie dopĺňa nekonečne zábavný Will Ferrell ako generálny riaditeľ spoločnosti Mattel, Connor Swindells ako obchodný stážista a Jamie Demetriou ako istý „oblek“.

 

Toto sú zatiaľ všetky známe informácie o (na prvý pohľad možno čudnom, ale zato zaujímavom) filme Barbie. Viac informácií sa zrejme objaví až pred uvedením filmu. Nezostáva nám teda už nič iné, iba čakať do leta, kedy sa chopíme kolieskových korčúľ, oblečieme si svoj najžiarivejší a dokonale ružový outfit a môžme ísť na párty s Barbie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies