Brat Aleca Baldwina Daniel sa zasnúbil

NETKY.SK • 24 November 2014, 11:32 • 2 min
Brat Aleca Baldwina Daniel sa zasnúbil

LOS ANGELES - Americký herec, producent a režisér Daniel Baldwin sa v sobotu zasnúbil s Robin Sue Hertz Hempel.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný brat Aleca Baldwina požiadal svoju partnerku o ruku počas filmového festivalu vo Fort Lauderdale na Floride, kde propagoval film The Wisdom to Know the Difference, ktorý režíroval a napísal k nemu aj scenár. "Mám obrovskú radosť, že Robin povedala áno. Hneď po narodení mojich detí je toto ten najšťastnejší deň v mojom živote," vyhlásil Baldwin, ktorý sám navrhol zásnubný prsteň.

 

Daniel Baldwin bol už v minulosti trikrát ženatý a má päť detí - štyri dcéry a jedného syna. S prvou manželkou Cheryl má 30-ročnú dcéru Kahleu, s druhou manželkou Elizabeth 20-ročnú Alexandru a s britskou modelkou Joanne Smith, s ktorou sa oženil v roku 2007, splodil šesťročnú Avis Ann a o rok mladšiu Finley Rae Martineau. Herec má okrem toho ešte 18-ročného syna Atticusa zo vzťahu s herečkou Isabellou Hofmann, s ktorou účinkoval v seriáli Zločin v uliciach (1993 - 1999). Známy je tiež napríklad z filmov ako Narodený 4. júla (1989), Len samé problémy (1991), Harley Davidson and the Marlboro Man (1991), Hrdina proti svojej vôli (1992) či Upíri (1998). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies