Europoslankyňa Monika Beňová sa pochválila novým prírastkom do rodiny

NETKY.SK • 11 Jún 2021, 12:06 • 2 min
Europoslankyňa Monika Beňová sa pochválila novým prírastkom do rodiny

BRATISLAVA – Europoslankyňa Monika Beňová, ktorá si aktuálne užíva svoju materskú dovolenku so svojou dcérou Leou, prezradila malé rodinné tajomstvo.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti Instagram sa Monika Beňová pochválila, že jej pribudne ďalšia dcéra. Hneď v úvode príspevku priznala, že keď pred piatimi rokmi zariaďovala a rekonštruovala svoj dom, schválne nechala jednu voľnú izbu

 

Dôvodom bola jej túžba po dieťati, čo sa jej aj minulý rok splnilo. V novembri minulého roka porodila krásne dievčatko Leu. Po pár mesiacoch sa jej rodina opäť rozrastie. Beňová prvorodený syn Martin sa totiž chystá oženiť.

 

img

 

„Ten starší sa nám onedlho ožení a pribudne mi tak ďalšia dcéra, Grétka. Už budeme opäť viacerí a tešíme sa z toho veľmi,“ doplnila europolankyňa. Martin sa plánuje oženiť so svojou dlhoročnou priateľkou z vysokej školy. 

 

Monika Beňová si materstvo neskutočne užíva, o čom svedčia aj jej príspevky a zdieľané fotografie. Ako doplnila, všetko v domácnosti prispôsobili malej dcére, aby sa cítila čo najkomfortnejšie.

 

„Leuška k nám prišla minulý rok a my postupne prenechávame priestor pre detský kútik v spálni, v obývačke, na terase... Sme šťastní a pokojne zmením všetko kvôli našej princeznej kedykoľvek,“ zdôraznila šťastná mamina Monika Beňová. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies