Blesk neudrie dvakrát na to isté miesto? Vlak narazil do autobusu tureckého tímu..znovu

NETKY.SK • 10 Február 2012, 22:32 • 2 min
Blesk neudrie dvakrát na to isté miesto? Vlak narazil do autobusu tureckého tímu..znovu

Blesk neudrie dvakrát na to isté miesto? Vlak narazil do autobusu tureckého tímu..znovu

slovakia

left justify in out

imgSAMSUN – Klubový autobus tureckého tímu Samsunspor sa v utorok v noci zrazil s vlakom. Stalo sa tak už po druhýkrát za tomu istému klubu za posledných 23 rokov!

Tím bol na spiatočnej ceste domov zo zápasu na ihrisku Kardemir Karabukspor, ktorý prehrali 1-2, keď došlo k incidentu.

Autobus prechádzal akurát cez železničné priecestie, keď do neho z boku narazil vlak, ale našťastie to všetci prežili. Dvaja hráči sa zranili, 23-ročný obranca Hakan Arslan a 24-ročný záložník Serdar Ozkan.

Bezpečnostná  kamera zachytila celú nehodu na záznam, ktorý si môžete pozrieť TU. Vodič autobusu, Recep Terzi, povedal:

"Bola polnoc. Rampy boli hore, keď som sa chystal prejsť cez priecestie. Zatiaľ čo som pomaly prechádzal, tak som si všimol, že sa blíži vlak so zhasnutými svetlami. Okamžite som sa zrýchlil. Potom, čo som šliapol na plyn, vlak narazil do ľavého zadného kolesa autobusu a vytlačil nás nabok. Keby som v poslednej chvíli nezazrel ten vlak, tak by to zasiahlo stred autobusu a malo by to fatálne následky a stálo by to veľa životov. Hráči sa v panike prebudili a mnoho z nich neskôr povedalo, že mali šťastie, že prežili."

20. januára 1989 sa stala podobná nehoda rovnakému klubu, v ktorej prišli o život technický riaditeľ, vodič autobusu a traja hráči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies