Bizarný omyl: Supermarket predával kokaín namiesto pracieho prášku

NETKY.SK • 17 Júl 2019, 9:46 • 2 min
Bizarný omyl: Supermarket predával kokaín namiesto pracieho prášku

BRATISLAVA - Zákazníci nemenovaného supermarketu v brazílskom Sao Paule sa nestíhali diviť. Namiesto pracieho prášku si vďaka omylu kúpili kokaín!

slovakia

left justify in out

Brazílska polícia rieši bizarný prípad obchodovania z drogami. V pondelok sa totiž začali prihlasovať ľudia, ktorí si vraj kúpili prací prášok, no v jeho krabici našli niečo úplne iné.

 

img

 

K „zámene“ malo dôjsť v pondelok, kedy sa takto k bežným spotrebiteľom dostala poriadna dávka kokaínu. Jeden zákazník sa pokúsil reklamovať údajný prací prostriedok priamo v predajni, ostatní sa obrátili rovno na políciu.

 

Následná policajná razia preukázala, že v sklade supermarketu sa v rovnakých obaloch nachádzalo ešte ďalších 80 kilogramov drogy. Polícia odhalila, že priamo supermarket a jeho zamestnanci boli zapojení do tejto ilegálnej činnosti. Kokaín sa pokúšali ukrývať v skladoch, no vďaka omylu niekoho z personálu sa droga v krabiciach od drogérie dostala na pulty predajne.

 

img


Vojenská polícia v Sao Paule informovala, že keď policajti prišli do obchodu, "zločinci sa snažili utiecť". Štyroch ľudí zatkli. Traja z nich boli pritom zamestnancami obchodu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona