Rory Sabbatini figuruje na delenej druhej priečke

NETKY.SK • 21 Apríl 2019, 09:43 • 2 min
Rory Sabbatini figuruje na delenej druhej priečke

HILTON HEAD ISLAND - Slovenský reprezentant Rory Sabbatini figuruje na delenej druhej priečke po troch dňoch turnaja RBC Heritage na Hilton Head Island v Južnej Karolíne, ktorý je súčasťou seriálu PGA Tour a má dotáciu 6,9 milióna amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Rodák z juhoafrického Durbanu sa od úvodu podujatia drží v elitnej desiatke a po troch kolách má bilanciu deväť úderov pod par ihriska. Spolu s ním sú na druhej pozícii aj Brit Ian Poulter a Ír Shane Lowry. Iba o jednu ranu lepšie je na tom aktuálny líder klasifikácie Američan Dustin Johnson, ktorý je rodákom z Južnej Karolíny.

 

obrazok


O víťazovi turnaja rozhodne až nedeľňajšie štvrté kolo, keďže najlepších desať golfistov momentálne delia od seba len dva údery. Štyridsaťtriročný Sabbatini má šancu získať siedme prvenstvo z úrovne PGA Tour, zatiaľ posledné dosiahol v roku 2011 na turnaji The Honda Classic. Zároveň má veľkú príležitosť na vytvorenie si osobného maxima v tejto sezóne, keďže sa ešte ani raz neprebojoval do top 10. Jeho doterajším najlepším výsledkom je 18. pozícia z marcového Valspar Championship.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona