Bezpečnostné opatrenia v Bratislave sú sprísnené

NETKY.SK • 29 Február 2012, 08:20 • 2 min
Bezpečnostné opatrenia v Bratislave sú sprísnené

Bezpečnostné opatrenia v Bratislave sú sprísnené - Krimi V súvislosti s verejnými zhromaždeniami, ktoré sa uskutočnia dnes, prijalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Prvé zvolané, avšak neoznámené verejné zhromažden

slovakia

left justify in out

img

V súvislosti s verejnými zhromaždeniami, ktoré sa uskutočnia dnes, prijalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru.
      Prvé zvolané, avšak neoznámené verejné zhromaždenie v zmysle zákona o zhromažďovacom práve, by sa malo uskutočniť pred NR SR v čase od 10.00 h do 17.00 h a následným pochodom do mestskej časti Bratislava – Petržalka. Druhé, oznámené verejné zhromaždenie v zmysle zákona o zhromažďovacom práve, by sa malo uskutočniť v čase od 15.45 h do 18.00 h na Námestí SNP. Do bezpečnostných opatrení bol vyčlenený dostatočný počet policajtov z viacerých útvarov Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorí budú dohliadať na zabezpečenie verejného poriadku, ochrany života, zdravia a majetku občanov. Taktiež budú dohliadať na zamedzenie páchania trestnej činnosti a na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.
      V čase zhromaždenia nie sú plánované žiadne dopravné obmedzenia. Situáciu v cestnej premávke bude polícia monitorovať a v prípade potreby je pripravená prijať opatrenia k obmedzeniu dopravy a následnej obnove.
      Informácie poskytol František Peczár, Krajské riaditeľstvo PZ Bratislava.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies