Berlusconi prehovoril: Počas prvých dní strávených v nemocnici som sa bál o život

NETKY.SK • 16 September 2020, 15:31 • 2 min
Berlusconi prehovoril: Počas prvých dní strávených v nemocnici som sa bál o život

RÍM - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi sa po infikovaní novým koronavírusom obával, že zomrie.

slovakia

left justify in out

Berluconi to povedal v stredajšom rozhovore pre denník Corriere della Sera. Zároveň uviedol, že aj napriek tomu, že sa mu chorobu podarilo poraziť, stále sa cíti "veľmi unavený, vyčerpaný".

 

Bol hospitalizovaný so zápaľom pľúc

"Bolelo ma všetko, v rovnakej polohe som nevydržal dlhšie ako minútu. Bál som sa, že to neprekonám," povedal 83-ročný politik. Informovala o tom agentúra DPA.

 

img

 

Berluconiho po viac ako týždni prepustili z milánskej Nemocnice sv. Rafaela do domáceho liečenia. Bol hospitalizovaný s obojstranným zápalom pľúc vyvolaným ochorením COVID-19.

 

img

 

Expremiér sa bál o svoj život

"Počas prvých dní v nemocnici som sa bál o svoj život," povedal. "Moja rada všetkým pacientom znie: Neopúšťajte sa, nestrácajte nádej na uzdravenie. COVID možno poraziť," uviedol.

 

Zároveň zhodnotil, že aj po prepustení z nemocnice sa cíti stále veľmi unavený a vyčerpaný. "Taký je COVID. Podarilo sa mi však prekonať túto náročnú výzvu a vďaka tomu som pokojný," dodal.

 

Taliansky expremiér potvrdil, že pozitívne testovaní na koronavírus boli aj členovia jeho rodiny, vrátane vnúčat. Aktuálne sa všetci zotavujú po chorobe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies