Chystá sa niečo veľkolepé. Lombardi Fashion Bál

NETKY.SK • 26 Február 2023, 10:17 • 2 min
Chystá sa niečo veľkolepé. Lombardi Fashion Bál

BRATISLAVA - Známy slovenský dizajnér Jozef Grondžák sa rozhodol usporiadať ples! Nahoďte sa do gala a prijmite pozvanie na 1. ročník veľkolepého LOMBARDI BÁLu!

slovakia

left justify in out

25. marca 2023 o 18:30 vás v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave čaká jedinečný galavečer plný prekvapení. Bál bude moderovať charizmatický Juraj Bača, ktorý spolu so svojou kapelou urobí fantastickú náladu a roztancuje celý parket. Všetkých tancom ohúri energický Mário Lopez a jeho sexi tanečnice z Dance Company. Nebude chýbať bohatá tombola
a módna prehliadka usporiadateľa plesu LOMBARDI FASHION HOUSE a jeho majiteľa, módneho guru Jozefa Grondžáka!
„Nikdy by som si nepomyslel, že raz budem organizovať svoj bál. Ale uvedomil som si, že život by mal byť nielen o strese a pracovných povinnostiach, ale aj o zábave. Popri práci nemáme ani veľa možností na stretnutia s priateľmi. A tak som si povedal, vytvorím taký čas, kde sa môžeme zabaviť v spoločnosti priateľov, prípadne sa zoznámiť s ďalšími príjemnými ľuďmi. Veď dlhá doba pandémie nám to vôbec neumožňovala. Tak verím, že sa všetci stretneme na bále a poriadne si to spolu užijeme,“ teší sa organizátor bálu, módny guru  Jozef Grondžák.


Bál sa uskutoční  25. marca v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave. Jedinečný galavečer plný prekvapení bude moderovať charizmatický Juraj Bača, ktorý spolu so svojou kapelou urobí fantastickú náladu a roztancuje celý parket. Energickú tanečnú show predvedie Mário Lopez a jeho sexi tanečnice z Dance Company.
„Keď ma Jožko Lombardi oslovil, že či môžem s mojou skupinou účinkovať na jeho plese, veľmi som sa potešil. Pretože viem, že to bude krásny a nezabudnuteľný ples, plný noblesy a štýlu. Tešíme sa na roztancovanie hostí v latino štýle spolu s mojimi krásnymi tanečníčkami Sabrosura. VIVA LA VIDA,“ neskrýva radosť Mário Lopez.


Výťažok z bálu poputuje na charitatívne účely Občianskeho združenia PARASPORT24. Stretneme sa 25.3. 2023 o 18:30 hodine v novozrekonštruovaných priestoroch Strediska kultúry na Vajnorskej 21 v Bratislave. Vstupenky sú dostupné v predajni LOMBARDI FASHION HOUSE v TPD na Farského 26 v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies