Slovenskí futbalisti si na ME zrejme zahrajú pred divákmi na štadióne

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 22:25 • 2 min
Slovenskí futbalisti si na ME zrejme zahrajú pred divákmi na štadióne

Na zápase Španielsko - Slovensko v základnej E-skupine na ME by v baskickom Bilbau malo byť minimálne 13 250 miest obsadených fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

 Organizátori sa Európskej futbalovej únii (UEFA) zaviazali sprístupniť minimálne štvrtinu kapacity štadióna San Mamés. Okrem toho aréna bude predtým hostiť zápasy Španielsko - Švédsko a Španielsko - Poľsko, neskôr aj jeden z osemfinálových súbojov.


Podľa čerstvých  informácií sa k podobnému kroku podujali aj Holanďania, ktorí v Amsterdame sprístupnia 12-tisíc miest pre fanúšikov. Podporu na tribúnach prisľúbili aj v ruskom Petrohrade, rumunskej Bukurešti, dánskej Kodani, a nemali chýbať ani v talianskom Ríme, anglickom Londýne, azerbajdžanskom Baku či maďarskej Budapešti. 

Kontinentálny šampionát sa mál pôvodne konať v roku 2020, no pandémia koronavírusu spôsobila jeho odklad o jeden rok. Nový termín ME je 11. jún - 11. júl 2021.

 

Slovenská futbalová reprezentácia odohrá v rámci prípravného kempu v Rakúsku, pred odletom na záverečný turnaj Euro 2020, prípravný zápas s Bulharskom. Dejiskom stretnutia bude mesto Ried im Innkreis, výkop zápasu je stanovený na 18:00.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies