Basketbalisti Golden State Warriors zdolali Milwaukee, Curry zaznamenal 29 bodov

NETKY.SK • 7 Marec 2024, 13:15 • 2 min
Basketbalisti Golden State Warriors zdolali Milwaukee, Curry zaznamenal 29 bodov

NEW YORK - Basketbalisti Golden State zvíťazili v noci na štvrtok v NBA nad Milwaukee 125:90. Ústrednou postavou Warriors bol Stephen Curry, ktorý zaznamenal 29 bodov, Jonathan Kuminga pridal 20. Kalifornský tím uštedril Bucks prvú prehru od prestávky vyplnenej All Star exhibíciou.

slovakia

left justify in out

Warriors tak odčinili jednu z najtvrdších prehier v klubovej histórii, naposledy podľahli v Bostone o 52 bodov 140:88. "Veľmi dobre sme na zareagovali v domácom zápase. Bolo to dôležité, že sme hrali sebavedomo po takejto prehre, ukazuje to, čo sa snažíme budovať a kto sme," uviedol Curry podľa agentúry AFP.

Houston neuspel tretíkrát v rade, keď prehral s Los Angeles Clippers 116:122. Domáci pritom viedli počas druhej štvrtiny aj o 20 bodov. Rockets nestačilo ani štvrté triple double v kariére Alperena Sengüna za 23 bodov, 19 doskokov a 14 asistencií.

Sacramento uspelo na palubovke Los Angeles Lakers 130:120. Výrazne k tomu prispel De'Aaron Fox, ktorý dosiahol 44 bodov a vyrovnal si svoje kariérne maximum. Malik Monk pridal 26 a Domantas Sabonis zaznamenal svoje 22. triple double v tejto sezóne. Bolo zároveň štvrté v siedmich zápasoch, mal 16 bodov, 20 doskokov a 12 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Foto: BBC / Getty Images
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies