Balotelliho agent potvrdil hráčov klub na sezónu 2016/17

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:12 • 2 min
Balotelliho agent potvrdil hráčov klub na sezónu 2016/17

LIVERPOOL – Kontroverzný útočník Liverpoolu Mario Balotelli zostane na Anfield Roade aj v budúcej sezóne, keďže klubu sa nedarí nájsť seriózneho záujemcu o služby tohto problémového Taliana. Informácie potvrdil hráčov agent.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný futbalista strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v milánskom AC, avšak nedokázal nájsť stratenú formu ani sebadôveru. Balotelli sa nedokázal výraznejšie presadiť v zostave AC a milánsky klub neprejavil záujem o trvalý prestup.

 



Balotelliho agent Mino Raiola a rovnako aj klub FC Liverpool sa zúfalo snažia nájsť hráčovi nový tím, avšak bezúspešne. S najväčšou pravdepodobnosťou to vyzerá tak, že taliansky futbalista zostane na Merseyside aj počas sezóny 2016/17.

"Jeho momentálna možnosť je Liverpool a to je skvelá voľba," povedal Raiola pre portál Goal. "Nejednal som o Balotellim s Besiktasom a nehovoril som o tom ani žiadnym tureckým médiám. Ako som povedal už minulý rok, sú to najhoršie médiá, pretože píšu samé lži a stalo sa to znova."

Predpokladá sa, že tréner Jürgen Klopp nepočíta s Balotelliho službami počas nadchádzajúcej sezóny a v prípade, že Talian zostane v klube, tak bude zohrievať lavičku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies