Automobilka Fiat Chrysler zvoláva do servisov 4,8 milióna áut pre tempomat

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 18:15 • 2 min
Automobilka Fiat Chrysler zvoláva do servisov 4,8 milióna áut pre tempomat

DETROIT - Automobilka Fiat Chrysler zvoláva do servisov v Spojených štátoch 4,8 milióna áut. Dôvodom je neobvyklý problém, keď vodiči za určitých okolností nedokážu vypnúť tempomat.

slovakia

left justify in out

Ide o 15 modelov značiek Jeep, Dodge, Chrysler a Ram zo šiestich modelových rokov s benzínovým motorom a automatickou prevodovkou. Problém sa týka aj niektorých modelov v Kanade, Mexiku a iných krajinách, podrobnosti však zatiaľ nie sú známe.

 

Firma v tejto súvislosti upozornila zákazníkov, aby až do kontroly a aktualizácie softvéru tempomatu nepoužívali. Uviedla však, že tento problém, ktorý sa zistil počas testovania, podľa dostupných informácií zatiaľ neviedol k žiadnej havárii alebo zraneniam. Po zistení problému preverila sťažnosti zákazníkov a objavila iba jednu, ktorá so spomínaným problémom súvisí.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies