Autobus Miley Cyrus zachvátili plamene

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 17:51 • 2 min
Autobus Miley Cyrus zachvátili plamene

USA - Počas požiaru sa nikto nezranil, príčiny jeho vzniku však zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

Autobus, ktorým cestovala americká speváčka Miley Cyrus počas aktuálneho turné Bangerz, zachvátili 17. marca plamene. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter i aplikácie Instagram o tom informovala jej mladšia sestra Noah, ktorá k odkazom pridala aj niekoľko videí a fotografií horiaceho dopravného prostriedku. Počas požiaru sa nikto nezranil. Hoci príčiny jeho vzniku zatiaľ nie sú známe, fanúšikovia sa domnievajú, že ho zapríčinili protestujúci veriaci, ktorým sa nepáči speváčkin provokatívny imidž.

 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 

Informácie pochádzajú z webstránok www.music-news.com, www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies