ATP Toronto: Djokovičov partner Wawrinka cez mečbal do 3. kola

NETKY.SK • 6 August 2014, 11:15 • 2 min
ATP Toronto: Djokovičov partner Wawrinka cez mečbal do 3. kola

TORONTO - Švajčiarsky grandslamový šampión Stan Wawrinka v utorok pri svojom vstupe do tenisového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Rogers Cup v kanadskom Toronte čelil mečbalu francúzskeho kvalifikanta Benoita Paireho, 97. v renkingu.

slovakia

left justify in out

Štvrtý muž svetového rebríčka odstránil hrozbu esom a napokon triumfoval 4:6, 6:3, 7:6 (2). Hrdina januárových melbournských grandslamových Australian Open Wawrinka neprehral tajbrejk rozhodujúceho setu už od mája 2012, podotkol web Asociácie tenisových profesionálov.

 

"Som šťastný, že som dnes z toho vyviazol víťazne. Bol to veľký boj!!," uviedol prostredníctvom Twitteru Wawrinka, ktorý mal v 1. kole voľno a v osemfinálovom 3. kole bude čeliť úspešnému zo stretnutia Kevin Anderson (JAR) - Fabio Fognini (Tal.-16). 

 

Wawrinka je v Toronte ešte v hre aj v debli. Po boku lídra singlového svetového rebríčka Novaka Djokoviča zo Srbska vyzvú v osemfinálovom 2. kole špecialistov na štvorhru, Kanaďana Daniela Nestora a Srba Nenada Zimonjiča. 

Extrémne hladšie ako Wawrinka postúpil v utorok medzi najlepších šestnásť jeho krajan Roger Federer: domáceho držiteľa voľnej karty Petra Polanského rozdrvil 6:2, 6:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies