Arsenal na 6 - 8 týždňov bez Oxlada-Chamberlaina

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 12:48 • 2 min
Arsenal na 6 - 8 týždňov bez Oxlada-Chamberlaina

LONDÝN - Futbalový krídelník Alex Oxlade-Chamberlain bude chýbať Arsenalu Londýn šesť až osem týždňov pre zranenie kolena, nebude však potrebovať operáciu.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to tréner "The Gunners" Arséne Wenger. Dvadsaťdvaročný rodák z anglického Portsmouthu si privodil zdravotnú indispozíciu v prvom polčase minulotýždňového úvodného osemfinálového stretnutia Ligy majstrov doma proti FC Barcelona (0:2).


Oxlade-Chamberlain nepomôže Arsenalu v boji o majstrovský titul, klubu momentálne patrí tretie miesto so ziskom 51 bodov, za vedúcim Leicesterom zaostáva o päť a za druhým Tottenhamom o tri body. Otázne tiež je, či sa stihne zotaviť do začiatku majstrovstiev Európy (10. júna - 10. júla). Bývalý hráč Southamptonu odohral v tejto sezóne 32 stretnutí vo všetkých súťažiach, ale do streleckej listiny sa zapísal len raz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies