Ariana Grande odohrá v Manchestri benefičný koncert!

NETKY.SK • 27 Máj 2017, 08:00 • 2 min
Ariana Grande odohrá v Manchestri benefičný koncert!

WASHINGTON - Americká popová speváčka Ariana Grande, po ktorej koncerte sa v pondelok v britskom Manchestri odpálil samovražedný útočník, pričom zahynulo 22 ľudí, odohrá v tomto meste benefičný koncert.

slovakia

left justify in out

Výťažok z neho venuje pozostalým po obetiach výbuchu, informovala spravodajská televízia Sky News.

 

"Vraciam sa do neuveriteľne statočného mesta Manchester, aby som sa stretla so svojimi fanúšikmi a odohrala benefičný koncert na počesť obetí a ich príbuzných," napísala na Twitteri Ariana Grande.

 

Útok v Manchestri, ktorý pravdepodobne spáchal Salman Abedi, si vyžiadal 22 obetí na životoch vrátane detí a tínedžerov. Zranenia podľa najnovších, dnes zverejnených údajov ministerstva zdravotníctva utrpelo 116 ľudí, z ktorých je stále 66 hospitalizovaných v ôsmich nemocniciach; stav 23 si z nich si vyžaduje intenzívnu starostlivosť.

 

K útoku došlo v noci z pondelka na utorok v multifunkčnej hale Manchester Arena niekoľko minút po skončení koncertu Ariany Grande.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies