Argentína v Upton Parku proti Chorvátsku, Tevez pripravený na návrat

NETKY.SK • 11 November 2014, 09:26 • 2 min
Argentína v Upton Parku proti Chorvátsku, Tevez pripravený na návrat

BRATISLAVA - Zo stredajších prípravných futbalových zápasov bude pútať pozornosť najmä duel v londýnskom Upton Parku medzi vicemajstrami sveta z Argentíny a Chorvátskom. Po trojročnej absencii by sa totiž v drese juhoamerického tímu mohol objaviť na trávniku Carlos Tevez, ktorý štadión West Hamu United dobre pozná z čias pôsobenie u "kladivárov".

slovakia

left justify in out

Kanonier Juventusu Turín naposledy reprezentoval vo štvrťfinále Copa America 2011 proti Uruguaju, v ktorom ako jediný zaváhal v jedenástkovom rozstrele. Bývalý kouč Argentíny Alejandro Sabella ho odstavil na vedľajšiu koľaj, no jeho nástupca Gerardo "Tata" Martino sa rozhodol dať mu šancu. Tevez je v novej sezóne pri streleckej chuti, v nedeľu prispel v talianskej Serii A dvomi gólmi k vysokému víťazstvu 7:0 nad Parmou.

 

"Lionel Messi si v útoku veľmi dobre rozumie s Higuainom i Künom Aguerom a mnohí fanúšikovia už zabudli, že voľakedy tvoril tandem s Tevezom. Nemôžem zaručiť, že Carlos sa objaví v základnej jedenástke už v stredajšom dueli proti Chorvátsku, no jeho čas určite príde a s Messim budú opäť spolu na ihrisku v jednom tíme," povedal Martino pre oficiálnu stránku FIFA.

 

Bývalému kormidelníkovi Paraguaja budú chýbať zranení obrancovia Marcos Rojo, Ezequiel Garay a Federico Fernandez, šanca na debut sa tak naskytá pre zadáka Sportingu Lisabon Jonathana Silvu. Chorváti nastúpia bez najväčších opôr na čele so stredopoliarom Realu Madrid Lukom Modričom. Turci privítajú v Istanbule Brazíliu, Holanďania hostia v Amsterdame v repríze osemfinále MS 2014 Mexiko. Belgičania sa v Bruseli stretnú s Islandom.
      
program stredajších prípravných futbalových zápasov:
20.00 Nórsko - Estónsko (Oslo)
20.30 Turecko - Brazília (Istanbul)
20.30 Holandsko - Mexiko (Amsterdam!
20.45 Argentína - Chorvátsko (Londýn)
20.45 Belgicko - Island (Brusel)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies