Americký basketbalista Devonte Graham sa priznal k riadeniu v opitosti, v júli ho čaká vynesenie rozsudku

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 12:15 • 2 min
Americký basketbalista Devonte Graham sa priznal k riadeniu v opitosti, v júli ho čaká vynesenie rozsudku

RALEIGH - Americký basketbalista Devonte Graham zo San Antonia Spurs sa pred súdom priznal k jazde pod vplyvom alkoholu. Vynesenie rozsudku ho čaká 27. júla.

slovakia

left justify in out

Americký basketbalista Devonte Graham sa pred súdom priznal k jazde pod vplyvom alkoholu. Rozohrávača San Antonia Spurs hliadka zastavila 7. júla 2022 o 2:39 ráno za jazdu rýchlosťou 63 km/h v zóne s maximálnou povolenou rýchlosťou 40 km/h. Podľa policajnej správy Graham vykazoval známky opitosti, preto ho zadržali a previezli do väzby v okrese Wake. Tam sa podrobil dychovej skúške na alkohol a koncentráciu alkoholu v dychu mal nad limitom.

 

Úrad okresného prokurátora vo Wake prijal dohodu o priznaní viny a dodal, že obvinenie z prekročenia rýchlosti zrušil. Grahama čaká 27. júla vynesenie rozsudku. Informovala agentúra AP. Dvadsaťosemročný rodák z Raleighu hral v čase zatknutia za tím New Orleans Pelicans. Počas uplynulej sezóny ho vymenili do Spurs. V 53 zápasoch za New Orleans zaznamenal v priemere 5,3 bodu a v 20 vystúpeniach za Spurs 13,0 bodu za zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
TASR / Marek Nemček Foto: TASR / AP
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies