Zamestnanci Jaguar Land Rover pri Nitre absolvujú v týchto dňoch druhé kolo testovania

NETKY.SK • 14 Január 2021, 14:27 • 2 min
Zamestnanci Jaguar Land Rover pri Nitre absolvujú v týchto dňoch druhé kolo testovania

NITRA - V nitrianskom Jaguar Land Rover sa dnes ráno začalo druhé kolo testovania zamestnancov automobilky a jej dodávateľov. Celkovo je pripravených 5 000 antigénových testov. Testovacie miesta sa podľa zverejnených informácií zatvoria dnes o 19:00 a v piatok budú opäť pokračovať v testovaní až do 22:30.

slovakia

left justify in out

Kontroly počas celého týždňa 
Prevádzka závodu naďalej prebieha za prísnych protipandemických opatrení. "Od pondelka je vykonávaná kontrola negatívnych výsledkov testov pri vstupe do závodu a oddnes sa začala testovať aj aplikácia TrustOne," doplnila spoločnosť.

 

img

 

Výsledky po prvom kole 

Testovanie na COVID-19 sa vo fabrike uskutočnilo aj 7. a 8. januára. Celkovo Jaguar Land Rover otestoval 4 368 svojich zamestnancov a pracovníkov dodávateľských spoločností, zaznamenal pritom 78 pozitívnych prípadov.

 

img

 

Nitru čaká ešte jedno kolo 
Celý Nitriansky okres sa rozhodol pre nepriaznivú epidemickú situáciu zrealizovať tri kolá plošného testovania na COVID-19. V prvom otestovali 95 558 ľudí. Jednotlivé odberné tímy zaznamenali spolu 2 329 pozitívnych testov, miera pozitivity tak dosiahla hodnotu 2,44 percenta. Ďalšie dve kolá testovania sú naplánované v týždňových odstupoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona