VIDEO: Anglické elektronické duo The Chemical Brothers zverejnilo svoju novinku MAH

NETKY.SK • 8 Január 2019, 12:49 • 2 min
VIDEO: Anglické elektronické duo The Chemical Brothers zverejnilo svoju novinku MAH

BRATISLAVA - Dvojica interprétov zverejnila videoklip ku svojej skladbe MAH. Video sa nakrútilo počas vystúpenia v Alexand Palace v Londýne. Zachytáva aj videoprojekciu, na ktorej spolupracovali Adam Smith a Marcus Lyall. Druhý menovaný sa postaral tiež o réžiu klipu.

slovakia

left justify in out

Skladba zároveň vyšla ako singel na dvanásťpalcovom vinyle spolu s piesňou Free Yourself. Tú zverejnili už vlani v septembri. Skupina plánuje tento rok na jar vydať nový album No Geography, no presný dátum ešte nie je známy.

 

MAH - The Chemical Brothers


Všetko sa to začalo, keď dídžeji a producenti Tom Rowlands a Ed Simons v júni 1995 vydali debutový album Exit Planet Dust. Po ňom nasledovali štúdiovky Dig Your Own Hole (1997), Surrender (1999), Come With Us (2002), Push The Button (2005), We Are The Night (2007), Further (2010) a Born In The Echoes (2015). Na konte majú tiež soundtrack snímky Hanna (2011) a viacero kompilácií a EP nahrávok. Medzi ich najznámejšie skladby patria Setting Sun (feat. Noel Gallagher), Block Rockin' Beats, Hey Boy Hey Girl, Let Forever Be (feat. Noel Gallagher), It Began In Afrika, Star Guitar či Galvanize (feat. Q-Tip). Podarilo sa im získať aj štyri ceny Grammy.

Let Forever Be - The Chemical Brothers

 

 

 

 

The Chemical Brothers tvoria Tom Rowlands (vpravo) a Ed Simons



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies