Argentína proti Rumunsku len priemerná, Messi zvracal

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 14:42 • 2 min
Argentína proti Rumunsku len priemerná, Messi zvracal

BUKUREŠŤ - Dvadsaťšesťročnému útočníkovi FC Barcelona Lionelovi Messimu prišlo po ôsmich minútach na ihrisku nevoľno.

slovakia

left justify in out

Futbalovým reprezentantom Argentíny nevyšiel stredajší medzištátny prípravný zápas proti domácemu Rumunsku na Národnom štadióne v Bukurešti (0:0), dvojnásobne to možno platí o štvornásobnom najlepšom hráčovi sveta Lionelovi Messim. 

 

Dvadsaťšesťročnému útočníkovi FC Barcelona prišlo po ôsmich minútach na ihrisku nevoľno a zvracal. Aj táto situácia sa možno podpísala pod len priemerný výkon hviezdneho rodáka z Rosaria. "Stáva sa to. Párkrát som to už zažil a nie je sa prečo znepokojovať," krotil Messi obavy fanúšikov v rozhovore pre TyC Sports. Hviezda katalánskeho klubu v minulosti zvracala napríklad aj počas duelu španielskeho Superpohára v roku 2011 proti Realu Madrid. 

 

Argentínčania mohli v stredu cestovať domov z rumunskej metropoly aj s prehrou, keby rozhodca uznal gól Alexandrua Maxima z prvého polčasu. "Nechcem sa vyhovárať, ale nepomohli nám ani podmienky, stav hracej plochy. Pravdou je, že bol problém spracovať loptu na dva alebo tri dotyky. Robili sme, čo sme mohli. Stále máme pred sebou dva zápasy, aby sme sa pripravili na majstrovstvá sveta,“ dodal Messi. 

 

Informácie priniesla internetová stránka goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies