Argentína bez Messiho zdolala Salvádor 2:0

NETKY.SK • 29 Marec 2015, 09:43 • 2 min
Argentína bez Messiho zdolala Salvádor 2:0

WASHINGTON - Futbalisti Argentíny zvíťazili v sobotňajšom prípravnom zápase nad Salvádorom 2:0. V zostave favorita chýbal Lionel Messi, ktorý si doliečoval zranenie pravého stehna.

slovakia

left justify in out

Duel, ktorý sa hral na štadióne hráčov amerického futbalu Washington Redskins, mal jednoznačný priebeh. Argentína dominovala aj napriek tomu, že kouč Gerardo Martino nechal oddychovať viaceré opory. V základnej zostave boli iba traja hráči, ktorí sa predstavili aj na vlaňajšom svetovom šampionáte v Brazílii. V útoku po boku Gonzala Higuaina nastúpil Carlos Tevez, ktorý sa vrátil do národného tímu po dvojročnej pauze.

 

Skóre otvoril Ever Banega, ktorého strelu si do vlastnej siete zrazil Nestor Raul Renderos. Gólovú poistku pridal v 88. minúte striedajúci Federico Mancuello, ktorý skóroval po efektne zahratom priamom kope.

 

Maroko hostilo v Agadire Uruguaj, hosťom chýbal potrestaný kanonier Luis Suarez. O najtesnejšom triumfe Juhoameričanov 1:0 rozhodol premeneným pokutovým kopom Edinson Cavani.

 

prípravné zápasy - výsledky:

Maroko - Uruguaj 0:1 (0:0)

Gól: 51. Cavani (z 11 m)

 

Salvádor - Argentína 0:2 (0:0)

Góly: 54. Renderos (vlastný), 88. Mancuello

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies